Mmm...mmmå...mmmåndag

Jag har börjat stamma igen. Hatar, hatar, hatar det!!!!!!









Bland sprutor och ansiktshårigheter

Jaha, så var det gjort.
Igår begav jag mig långt om länge ut i blåsigaste och regnigaste stormen med mål vaccinationscentralen i Malmö för att få min spruta. Föll till föga tillslut iallafall och tiden får väl utvisa om det var klokt eller dumt. Och för alla som undrar så gjorde det skit-jävla ont att bli sprutad, den som säger nåt annat ljuger som vore en gris prima ballerina. Så det så!! Idag har jag dessutom sjukt ont i armen, men det ska visst vara fullt normalt.

En annan sak man kan fundera på är att rätt många på jobbet kommenterat mitt skägg den senaste tiden. Kommit med utrop som "har du skägg!?" och "vilket fint skägg du skaffat dig" etc etc. Och visst, det är väl trevligt att få uppskattning för hur man ser ut, men det märkliga är att jag inte ser ett dugg annorlunda ut mot hur jag brukar. Har haft skägg sedan jag började jobba här för snart 4 år sen. Det hela är mycket märkligt. En teori är att det hela beror på mina nya glasögon. Antingen framhäver de mina ansiktshår på ett ytterst påtagligt sätt, eller så tycker folk att jag ser annorlunda ut, men kan inte sätta fingret exakt på vilket sätt. För att det inte ska bli pinsamt drar de till med nåt det skulle kunna vara. Nåja, så länge jag slipper höra kommentarer i stil med
"Rasmus, vilket tjusigt öronhår du har" så får man väl helt enkelt bara vara glad och tacksam.

Hej för idag!!  


Döden lurar bakom hörnet


Man är aldrig säker, när som helst kan det hända att Liemannen med sin bistra uppsyn bultar på porten och då vet man att nu är det dags för nästa äventyr. Det gäller oss alla, stora som små, gamla som unga och tydligen gäller det även dammsugare. Min gick hädan häromdan. Bara sådär, pang boom, ingen reaktion, stendöd. 
Fattades bara det. Inställd som jag var på att städa så rotade jag dock raskt fram den ärvda mirakeltrasan, tack mamma, och krälade runt på golven som en annan amöba och jagade damm. Skam och vanära åt den som ger sig! Och fint bev det till slut. Dessutom fick jag en vag förnimmelse av hur det måtte ha tett sig att vara hembiträde á la 1800-frös ihjäl.

 



Grissjukan igen

Förut har jag varit absolut emot att vaccinera mig mot svininfluensan, men nu är jag inte alls lika säker. 
Det kommer ju rapporter om att folk dör och hamnar i respirator och annat eländes elände samtidigt som man läser att historierna om biverkningar är påhitt och myt.
Dessutom har jag börjat tänka lite längre än bara till mig själv. Inte på att "göra min plikt mot samhället" som det så vackert heter, inte helar att vaccinera mig för att hjälpa till att hålla ner smittan. Däremot tänker jag på min son. På att det faktiskt kan drabba honom om jag inte vaccinerar mig. Dels kan jag ju smitta honom så han själv blir sjuk och om då både jag och hans mamma insjuknar såpass att vi blir sängliggande, vem tar hand om honom då?? Det här sätter griller i huvet på mig!!!


 


Fredag

Jaha så var det fredag igen då. 
Alvin ligger hemma och kjäks, så han fåra vara kvar hos sin mamma, vilket innebär att jag får helgen alldeles för mig själv!! När hände det senast? Fortsätter jag känns mig som jag gör nu så kommer det sovas så det står härliga till, ända till måndag morgon. Det behöver jag verkligen... 




 

Rök

En sak till som jag hatar är cigarettrök(are).
Kan nån förklara för mig vad grejen är?????? Varför ser man till att frivilligt få lungorna och resten av kroppen full med gift samtidigt som man förpestar omgivningen!?

Jag väntar på att rökning överhuvudtaget ska förbjudas. Men det får man inte säga, Gud Förbjude. Då är man rasist, nazist, människohatare och översittare. Att förbjuda vore att diskriminera rökarna, förvägra dem sina mänskliga rättighet, bla bla bla. Glömde säga att de är sjukt egotrippade oxå, eftersom det i deras värld bara är något som påverkar dem själva.      
Försök förklara för en rökare att det är fullkomligt vidrigt att andas in deras avgaser. Det går inte. De tycker att de sköter det rätt då snyggt när de går ut och ställer sig precis vid dörren, så röken likförbannat kommer in, och tar en pastill för att inte lukta illa i munnen. Som om det skulle hjälpa...

Face it, NI LUKTAR SKIIIIT och det är ÄCKLIGT!!!!!










 

Måndag

Fy ända inåt i hellivitte vad det är kallt!!!
Och ännu värre blir det väl förmodligen. Jag hatar att frysa!!!





RSS 2.0