Gotland - Dag 2

Trött trött trött.
Idag tänker jag inte göra något alls, så det så!
 
 

Gotland - dag 1

Sovit som en klubbad säl. Hostar inte längre, men fortfarande förkyld.
Alvin har hittat farmors surfplatta, inga problem med sysselsättningen alltså.
 
Betalat månadens räkningar och konstaterar att det efteråt finns 102 kr och 34 öre kvar att leva på. Hundra spänn! Om det inte visar sig jag missat nån räkning för då är jag fetkörd...
 
 
 
 

Påväg

Vi är mer än halvvägs, i stort sett bara båtresan kvar!



Virus

Legat däckad sedan igår. Inget klokt har blivit gjort, varken packning eller städning och Alvin har fått klara sig själv. Skitvirus!

Sjukt?

Antingen är det en influensa som är påväg att bryta ut, eller så är det cancer. Känner mig febrig och har ont i kroppen.
Trots detta mitt erbarmliga sjukdomstillstånd så pallrar jag mig iväg till terminens sista repetition med världens bästa kör! I kväll ska vi spela in stämmor till Bob Hunds kommande album, vem vill missa det?

Semesterläge

Det är bara att konstatera, jag måste ha gått in i någotslags semesterläge sedan jag slutade på jobbet förra veckan. Kroppen slappnar av och spänningarna släpper. Man blir således helt slut och tyar ingenting.

Lön

Jaha fattades bara det. Får ut ungefär hälften så mycket lön som jag räknat med denna månad. Räcker till hyran och någon enstaka räkning, men inte till något mer. Lättade inte precis humöret.

Orka

Orkeslösheten från gårdagen hänger kvar som en tung skugga. Morgonen började dessutom med gnäll och tappat tålamod från båda parter. Orka orka...

Kraftmätning

Dagen har bjudit på en långdragen kraftmätning mellan far och son. Alvin har levererat vansinnesutbrott på vansinnesutbrott och jag har fått uppbåda all min samlade kraft för att inte explodera. Lyckades ändå inte helt varvid samvetet säger mig att jag är en rutten förälder. Energin är uttömd och jag vill bara gråta.

Sista rycket

Jobbar sista dagen på min nuvarande arbetsplats. Känns lite konstigt och en smula vemodigt att lämna alla fantastiska kollegor. Jobbet i sig kommer jag dock inte sakna särskilt.
Nu väntar en veckas ledighet, sedan en lååång sommar på Gotland!




I'm back!

Stora konstnärer behöver i bland vila från skapandet. Kvittera ut en konstpaus. Vänta på inspiration.

Den evighetslånga vintern är slut, ÄNTLIGEN! Värmen börjar komma tillbaka och det känns som man börjar tina upp igen.

RSS 2.0