Var är jag?

Fredag igen, hallellujaaa!!

På senaste tiden har jag allvarligt börjat fundera på om det är en seriös anläggning för forskning jag arbetar på, eller om jag egentligen är intagen på dårhus.
Idag fick vi tillexempel en uppstoppad hammarhaj med posten, vad säger ni om det????




 

Ålder

Får ni höra lite då och då att ni ser yngre än ni egentligen är?
Kul för er, jag får alltid höra det omvända: "Oj jag trodde du var äldre..."
Tack för det Televerket. Bara för att jag faktiskt känner mig som minst 35 så behöver det ju nödvändigtvis inte synas i mitt tydligen åldrade nylle. Något måste ha hänt vid min skapelse som gjorde att jag fick ovanligt mycket gubbanlag i mig, så som rynkighet, klen hårväxt på huvet, makalös hårväxt på alla andra ställen, gråhårighet osv osv. Listan över i förtid väl ynliga ålderstecken kan göras låååång. Tyvärr...


Förlovning

Och så var de äntligen förlovade, Vickan och Daniel!!

Oscar och födelsedag

Årets Oscarsgala blev inte riktigt som vi tänkt oss.
För det första försov vi oss och missade det viktigaste; vimlet på röda mattan och första halvtimmen på själva galan. Typiskt. Sen när vi väl satt oss framför tvn så var det reklampaus var 5e minut, åtminstone kändes det så. Stööööörigt!! En oförskämt snygg Kate Winslet vann iallafall sin första oscar, ÄNTLIGEN!!
Galan avrundades vid 6 tiden, i ottan svensk tid, så efter att ha tadgit emot de första grattishälsningarna var det bara att lägga sig på soffan och försöka somna fortast möjligt.





Vikket jävla tåg!!

Igår när jag hade hämtat Alvin i Kävlinge skulle jag ta tåget till Malmö. Alla som åkt tåg med småbarn vet att det kan vara rätt så besvärligt att baxa på en vagn, särskillt om, som i detta fallet, tågen har en massa trappsteg. Nu var det fler barnvagnar som skulle ombord så jag fick vänta lite, och just när en hjälpsam dam skulle hjälpa mig lyfta ombord Alvin med tillbehör så stängs plötsligt dörrarna och tåget åker iväg. Där stod jag alltså kvar snopen och efterlämnad.
 Alltså, VA!?!?!? Såg dom inte att jag höll på att kliva ombord, eller trodde dom att jag bara var ute och flanerade på perrongen för skojskull???
Det var åtminstone en helvetes jävla tur att vagnen inte vastnade i dörrn och släpade efter tåget eller nåt i den stilen.
Funderar på att stämma Skånetrafiken å en hutlös summa samt gratisbiljetter för resten av livet!




Farfar

Min farfar ligger på sjukan igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte.  
Fått lunginflammation, inte heller det är första gången. Eftersom han är till åren kommen, gammal rent av, så vet ingen hur det slutar den här gången. Säkert repar han sig, han är en seglivad människa tack och lov, kanske rent av odödlig!! Det sorgligaste med alltihopa skulle vara om Alvin aldrig får träffa sin gammelfarfar...





Förkyld igen

Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen, känns som jag varit konstant sjuk sen jag började umgås med Avve Lavve. Tycker att jag borde bli immun nån jävla gång!!
Det följer hur som helst alltid samma mönster varje gång jag blir förkyld. Det börjar som en liten rivning i halsen som snabbt blir värre, sen svullnar den upp så den knappt går att använda. Efter ett par dagar förflyttar sig det onda från halsen uppåt och gör stopp i näsan, bokstavligt talat. Snoret börjar flöda och man både låter och känner sig apförkyld.
I det stadiet befinner jag mig nu. Om ett par dagar kommer jag, lika säkert som ärtsöppa på en torsdag, få vansinnigt ont i skallen och sen kommer jag förhoppnongsvis bli nästan frisk.
Åtminstone tills Alvin kommer hemsläpandes på nån ny hiskeligt elak dagisbacill.






Matdags

Nu ska jag sätta mig och äta min thaimat, model stark. Antingen domnar tungan bort och det tar fyr i flimmerhåren, eller så tar det död på alla elaka bakterier som finns i min kropp och jag blir frisk som en nötskrika!! Jag hoppas på det senare alternativet, återkommer om resultatet.



Schlagerchock

Lili och Sussie??????????????????????????????????




Ny vecka

Måndag igen, usch och fy!
Känner mig åtminstone lite bättre i halsen, men kan fortfarande ta bastoner som jag annars bara kan drömma om. 

I helgen var Alvin gnällig och klängig och hostade upp litervis med slem, känns som hela lägenheten är helt nerkladdad.
Stackars liten. Det kan inte vara roligt att vara sjuk för jämnan. Mellan hostattackerna tränar han på att gå på två ben. Går bättre och bättre.



Fattigt

Igår gjorde jag med öppna ögon slut på mina pengar.
Eftersom jag måste klara mig, helst levande, tills jag får lön om två veckor så tänkte jag för en gång skull lite långsiktigt investerade jag i mat.
För mina sista 70 kronor införskaffade jag 3 st palsternackor, 2 st gula lökar, 1 st vitkålshuve, 1 paket gröna linser samt ett knippe tullipaner. Ska jag dö i svält och misär kan jag lika väl göra det omgärdad av blomsterprakt, så det så!!




Saldo

Alldeles nyss kollade jag mitt lönekonto.
Enligt saldotuppgiften, som man väl får anta stämmer, så har jag 139 kronor och 45 öre kvar att leva på resten av månaden. Fråga mig helst inte hur det ska gå...!?



Ovisst

Usch och hu vad det är jobbigt att inte veta.
Just nu vet jag inte om jag fortfarande är i ett förhållande eller ej...


Seg jävla torsdag

Nu börjar arbetsdagen lida mot sitt slut, tack och lov.
Det har gått sååå vansinnigt lååångsamt idag, trodde aldrig det skulle ta slut. Inte händer det så mycket här heller, det märks faktiskt att det är dåliga tider då det inte ringer lika mycket och inte heller är lika mycket folk i rörelse som förrut.
9 minuter kvar sen drar hemåt, eller rättare sagt hem till Daniel för mys i tv-soffan. Som tur är för honom så utgår Antikrundan ikväll till förmån för ishockey, som jag verkligen inte vill se, så det bör blir filmvisning istället. Oscarsgalan närmar sig och det är många filmer vi ska hinna se innan dess.




Läsarsiffror

Igår hade jag 11 läsare här på bloggen, ligger lite efter Blondinbella kan man väl säga...

Fast det skulle vara väldigt roligt att veta vilka ni trogna läsare är. Ni som vill kan väl lämna ett litet avslöjande innehållande namn, personnummer, telefon, adress, skostorlek etc. etc.  

Skapardrömmar

Nu har det hänt igen!
Jag har flera gånger drömt att jag tex skrivit en låt, en bok, ett filmmanus, en dikt och just när jag vaknar har jag det glasklart i minnet, men efter ett par minuter av vakenhet har allt försvunnit. Så vansinnigt irriterande då jag alltid tycker det jag komponerat är asbra och vill komma ihåg det så jag kan dokumentera och spara. 
Eftersom jag gett upp hoppet om att någonsin kunna åstadkomma något av detta på egen hand så är dessa utsvävningar av kreativitet i drömmens underbara tillsånd mitt enda hopp om storverk, men så länge jag inte minns dem i efterhand så hjälper det ju inte hur kreativ jag än är.




Periodare...!?

AvveLavve har gått och blivit fuk. Ligger i sängen med feber och hostar, kräks och har sig, så vi får ställa in vår dejt idag. Tråkigt, så nu får jag istället tillbringa aftonen med att städa , vilket verkligen behövs. 
Håller en väldigt ojämn nivå i mitt hem när jag tänker efter. Ibland kan jag hålla rent och snyggt flera veckor i sträck, diska varje kväll, bädda sängen, dammsuga regelbundet och vika ihop kläderna när jag tvättat klart och ha snittblommor på köksbordet. Just nu är jag dock inne i en slarvperiod. Har inte diskat sen i lördags, sängen är bara halvbäddad då jag inte orkat lägga i nya sängkläder i hela, dammråttorna ligger och morrar i hörnen och soffan är full med kläder, tvättade visserligen, men i en enda röra. 
Tänker hela tiden att jag BORDE, men det är ju så trååååkigt!!!!!



   


RSS 2.0